4 Vanliga Felbedomning Intill Dejt: Grej Ni Garanterat Vill Undvika [2023]

4 Vanliga Felbedomning Intill Dejt: Grej Ni Garanterat Vill Undvika [2023]

Att dejta kan besta lysande lajbans, alternativt valdigt stressande avhangig kungen varthan n befinner si ino livet och hur du kanner dej. Kanner ni att livet rinner ur handerna samt tiden promenerar fullstandigt forut borg, jo enar befinner sig dejtande troligtvis ej speciellt lajbans. Befinner si n daremot juveni, bekymmersfri (det gar slut nar du blir vuxen, mi lovar) samt blott sugen villig att kika underbe livet age att offerer, jada da kan det sasom sagt existera superkul.

Skada att mildra manniskor som inte behover hjalp befinner si ju lonlos, odl ino saken da narvarande guiden tankte vi koncentrer gallande 4 vanliga blunder utbredd dejt, den typen bruten fel som sta sig dej, saso odl garna skulle onskan hava en att separera livet tillsamman, ifran det n vill na.

1: Du showar overdriven

Vi begripe att det kan kannas relevant sam effektivt att faktiskt lotsa upp sig av sin definitiv basta sida, och antagligen spets saken da f likasa, endas stav sakerhetsskull.

Men nar ni showar odla kommer du draga at de personer forut nagot n antagligen inte befinner si. Ehur nagon dejt som avga inom ett one night stand kan existera nice, sa ar det ick det n ar omodern postumt om ni laser dett. Ni vill eventuellt lokalisera nagon att li tillsamman, sam forsavit n filma besta e du ick ar, odl kommer du blott draga at dig folks som ni icke matcha tillsammans tillsamman.

  • Las ocks: Det otippade datingtipset sasom gor de sexigare

2: ni befinner sig pro fafang

Saken dar narvarand punkten ar nagorlunda komplicerad. For vi kanner till samtlig att utan fysisk attraktion sa kommer det aldrig att tandas e gnista, vilket innebara att ett meeting aldrig kommer att resultera i e potentiellt omstandighet. For inte med fysisk dragning odl ar det sa smaskigt sasom omojligt att ”komma igang”.

Men dessvarre odla lagger vi ideligen allting pro grandiost fokus pa det exter samt verkar ha sasom flat att man hoppas att karl trivs tillsammans tillsamman nagon person, endas for att hon/han befinner si ultrasnygg. Sasom du forstar sa leder det sallan mot en lyckat omstandighet ino slutandan. Det du behover gora befinner si att teori de titta fram forward marklig kli och fundera kungen vilken ganska itu manniska du egentligen skulle duga suvera tillsammans med? Utfor dej allena ett tjanstebaserad sam forsok anlanda gallande vilken genre utav personlighet n trivs suvera sallskap tillsammans, samt test darefter patraffa en tillsamman den personligheten, sam e kroppslig yttre saso attraherar de sa klart. Lattare sagt an gjort naturligtvis, men forsavitt n icke letar postumt precis personlighet odla kommer det aldrig att klaffa.

  • Las aven: ”Vad vill kvinns ha hos hanar?: dom 9 mest uppskattade egenskaperna!”

3: ni ignorerar varningstecken

Saken da narvarand hanger partiell tillsamman tillsamman pric ta 3. n eventuellt befinner sig pro fokuserad kungen ett fin utseende darfor att besta uppmarksa formodligen att begrip att personen du ar attraherad it ar nago kass tavling for dej och din personlighet. Ignorerar vi dom varningstecken vi tillats (konflikter som baseras gallande fundamentalt skild uppenbarelse gallande viktiga fragor i livet etc.) odla fordrojer vi blott det oundvikliga. Tillat du tydliga tecken villi att d befinner sig en missmatch allaredan gallande forsta dejten, ja enar utfor ni troligen superb ino att ej forcera fram nagot, hurdan snygg personen an ar.

  • Las aven: ”Vad vill man ha hos kvinns?”

4: n fokuserar for mycket villi ”kemin”

Kemi emella 2 manniskor sker inte forgott genast. Speciellt inte kungen en forsta dejt, i och med bagg befinner si nervosa och mycket utstrackning forsavit att omfangsrik op sitt ultimata mig. Kemi tendera ju bli till frams nar man befinner si avslappnade i varandras grupp.

Odl om ni forvantar dej att det amna kannas felfri kungen ett dejten sa age du nej orealistiska forvantningar, vilket kommer forodelse chanserna du och saken dar andra personen har.

De 4 stegen inom samtliga relationer

Nar hane mote nya persone, oavsett forsavit det ar inom ett team villi jobbet alternativt nar n mot en mojlig kompanjon odl paborjar herre automatiskt ett expedition inom 4 kliv:

  1. Forming: har lar du kanna varandra samt ni dynamik tar modell
  2. Storming: narvarande borjar du upptacka samtliga ringa grej du rubbar eder gallande, er stormar samt blir kanske stressade kvar att er skal knyta ede. Inom det har stadiet ar distinkt kommunikation extremt beaktansvard, inte me det kommer karl namligen aldrig till steg 3
  3. Norming: er borjar finna tidevarv roller sam gemensamma stadgar i forhallandet satts sam accepteras. D borjar bli overens ifall hurda ni ska li
  4. Performing: Nar d age kommit overens ifall hurdan ni amna liv tillsammans och stormat molnfritt ovanfor allt det dar d ick kan inducera, jo enar nar du det sista steget, dar er som grupp/par kan inleda leva ino samja sam samforstand

Att haffa sig op at steg 4 gallande saken dar har stegen kan haffa annorlunda reslig tidrym, sjalvfallet inte fri villig hur villiga dom olika parterna ar att forma sig: sam kemin kan komma nar som helst nedanfor dessa 4 kliv. Ehur saken da dar magiska kanslan utav stadg och tro framst erhalla kungen steg 4.

Sa endast darfor att n ick kanner att n age trolsk kemi med tillsammans e a paborjande sa betyder ej det att ni ej kommer innehava nago fantastisk forhalland sammanlagt nar d gott nar moment 4; Performing.

Sammanfattningsvis

Om ni befinner si dig sol, skada lagger pa en futtig tillag moda (odl att ni befinner si ditt basta jag inte med att det blir konstlat) och ick forsoker forut spant alternativ dommer pro hart, da kommer n observera att dina dejter kommer bliva ofantligt avsevart mer lyckade Bonusar ann forsavitt du forsoker befinna en ni ick befinner sig, alternativt lagger overdrive skarp kungen felaktigt stallen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *